Jag är så lyckligt lottad som har en mormor och morfar till mina barn som verkligen finns på samma vis för ALLA mina barn. Det är inte en självklarhet och därför inte heller någonting att bara ta för givet. Tack för att ni är de fina och stora människorna som ni är. Det betyder så oerhört mycket och det vet ni❤️

Med risk att delar av dessa foton kommer att snos så publicerar jag nu ändå dessa foton utan märkning med hjärtan osv. Den som väljer att sno foton från mig eller min sambo får försöka föreställa sig hur mycket av kärlek och värme som verkligen fanns då dessa bilder knäpptes. Tyvärr så går det ju inte att sno en känsla och det är väl därför också som jag struntar i att märka upp våra ”attraktiva” foton numer. Jag har kommit över det här med att bli irriterad över det för vi har byggt upp så mycket mer som ingen någonsin kan ”sno” ifrån oss ❤️🎄⭐️

Detta kort som så många andra skrev våran fina 9-åring❤️🎄🎅🏻🤶🏻