Idag firade vi. Ibland behöver vi påminna oss själva och varandra gällande hur fint vi har det vi som får ha varandra. Jag älskar att fira saker och idag blev jag och min sambo extra påmind om hur bra livet är och hur oerhört tacksamma vi är över situationen som vi tillsammans i våran familj har byggt upp. Tänk hur det skulle kunnat ha varit om vi inte kämpat så hårt som vi har gjort för det som är rätt.

Tänk de barn som INTE har de kloka och självklara vuxna i sin närhet. Samtidigt som jag känner en tacksamhet så känner jag en frustration, hopplöshet och ledsamhet för de oskyldiga barnen som inte har någon bra alls i sin närhet eller andra kloka vuxna som kliver in och säger STOPP då det ser ut att verka alldeles galet.

Men jag väljer nu att fokusera på det vi har som är både starkt och så bra, jag väljer just nu att citera våran kloka 11,5 åring: ”Vi firar att vi har turen att ha varandra, men också för att set gått så bra för mig på badet idag”💙