Att vi människor behöver bli lite snällare och vänligare mot varandra är det väl inte bara jag som tycker? Jag tror att en av nycklarna till det är att vara frikostig med varan kärlek.

Att sprida kärlek, att vara vänlig och att säga de där upplyftande och vänliga sakerna till varandra och kanske ännu mer till de som kanske egentligen inte förtjänar det för att de inte själva är den snällaste varianten. Hänger du med på hur jag tänker?

Jo, jag är rätt övertygad om att de som ägnar sig åt att slänga ur sig de där onödigt elaka och direkt fula och sårande kommentarerna, de som hellre fokuserar på att söka det där dåliga istället för tvärtom är nog de människor som själva inte mår särskilt bra. De är nog i grund och botten tråkigt nog inte allts så nöjda med sig själva. De behöver nog därför hjälpen till att bli snälla och lite mer kärleksfulla helt enkelt, hur ska de annars kunna förändra sig och sitt sätt att bete sig? Därav ska man ju om man har möjlighet boosta dem med både snällhet och kärlek. Det man får ger man sedan vidare, ja så försöker iaf. jag att tänka.

Idag blev jag tillfrågad om jag ville komma för att fortsätta med dansen som jag lärt våran 9-åriga dotters innebandylag.

Såklart var jag där! Vart man än kan vara för att tillföra positiv energi, där ska man ta chansen att vara.❤️

Det var så roligt att jag åker dit nästa söndag igen⭐️