Åtets Drake 2006. Förmodligen den utmärkelse som gjorde att jag fortsatte det arbete jag påbörjat året innan, 2005. Jag fick detta pris pga. min start med Framtidsgalan och efter några års välbehövlig paus så kör jag nu på för mitt 5:e år igen.

Vi behöver alla bli positivt uppmärksammade och belönade i stort som smått. Det blir en hjälp och ett kvitto på att man är på rätt väg och det gör att man orkar fortsätta. Denna bild påminner mig dock om hur obekvämt jag tycker att det är att stå i rampljuset och bli uppmärksammad inför massvis med människor för det är inte vad jag söker eller behöver. Detta pris fick jag ta emot framför 25.000 personer på Sundsvalls torg. Det var mitt i sommaren då Tjacka körde Gatufesten som bäst. Årets Drake uppmärksammades under den kostnadsfria onsdagskvällen. Torget kokade av människor❤️