Pink shirt day today. En dag att uppmärksamma hur vi beter oss mot varandra lite extra, en dag då vi uppmärksammar och ger lite mer positiv kred. till varandra, någonting som är en självklarhet och någonting att göra precis varje dag tänker jag.

Just för tillfället har jag ett väldigt bra ”job flow”. Jag skapar mer än vanligt både gällande nya som befintliga projekt och jag gör massor i mitt dagliga arbete i skolan, bra mycket mer än vad som både förväntas och krävs av mig. Det blir så har jag märkt.

Då det blåser hårdare och det är lite tuffare runt mig, när jag blir rejält testad och min PTSD gör sig mer påmind än någonsin så blir jag ännu mer skärpt och fokuserad i mitt jobb.

Visst, jag har mer huvudvärk än vanligt, jag är mer lättskrämd än vanligt och jag är extra ljud o ljuskänslig, men att vända dåligt till någonting bra har blivit min grej och det gör gott både för mig och så många fler. Det är en bra metod som ger så många goda effekter.

Vi lever i en märklig värld och de knepiga händelser som drabbar mig hjälper faktist till att förstå att vi behöver hjälpas åt för att få någon slags förändring. Alla kan göra någonting och mina projekt och det jag tar mig för i min vardag är vad jag försöker bidra med för att göra våran värld kanske lite vänligare, snällare och och så mycket bättre.

Var snälla med varandra och lev livet fullt ut i stunden just här och just nu❤️