Varje dag tittar jag på kylskåpet och blir alldeles varm i hela mig.

Med en placering av dessa 2 fina just där så blir det ju så och eftersom jag är en väldigt matglad person så blir det många gånger jag tittar på dem varje dag.

För några dagar sedan så undrade Ellie då vi gick in i Jeppes rum: ”- mamma, när kommer Jeppe och hälsa på?” När mitt svar dröjde så fortsatte hon: ”- Jeppe kan ju få komma till mitt kalas” alltså samtidigt som det snurrade i mitt huvud och jag fick lite småpanik

…hälsa på, kalas… , (Ellie fyller ju år i maj😅 ) så är hon ju verkligen rationell och klok den lilla.

Barn är så mycket ”här och just nu” de accepterar och ”gillar” läget så som det är och lever därefter. Jag fattar att jag har massor att lära, för just här och just nu gällande läget med mina stora barn har jag ärligt haft och har fortfarande stora problem med.😅

När Ebba skulle flytta till egen lägenhet med sin Victor var hon 20 år och jag var glad såklart, han är en fantastisk kille och de är så otroligt fina tillsammans de 2, men flytta från mamma..

Haha, jag minns hur jag frågade om hon inte skulle bli hemma ett litet tag till och spara sin lön och tjäna in pengar varje månad. (Hon hade ju ett heltidsjobb. Ebba kontrade då med frågan som fick mig tyst: ”- men mamma, hur många år var du då du flyttade hemifrån?” Jag var 19 år och det visste hon ju såklart 😅

Det stängde den diskussionen och jag fick lov att ”gilla” läget. Självständiga, underbara och vackra Ebba. Tiden går inte i repris och tillvaron förändras med våra barns utveckling. Det går därför inte att säga tillräckligt och nog hur viktigt det är att ta vara på varje stund tillsammans som vi har. Detta som skapas blir minnen som vi bär med oss och plocka fram när som helst i framtiden. ❤️

Den här ledsamheten och saknaden som stundtals kommer över mig är jag ändå på något vis tacksam att jag känner. Jag tänker att det beror på att jag har så enormt många fina stunder tillsammansn med dessa två som är så starka.

Framtiden tillsammans med 2 vuxna barn blir någonting helt annat och det är nog bara till att vänja sig, att komma hem för dem blir som att hälsa på precis såsom liten E redan uttalat

E&J❤