Det finns vänner

Det finns riktiga vänner också finns det riktiga, riktiga vänner.

Två av mina alla mina fina Happiness kamrater jobbar på min arbetsplats. De städar och verkar i korridoren samt matsalen bland alla våra elever. Möten över gränser sker alldeles naturligt och spontant, precis så som det ska vara. Varje dag får jag ett meddelande(eller två) ifrån någon av dem som påminner mig om att gå och äta min lunch. Vilken annan gör liksom så? Det är magiskt, det är fint och det ör oerhört omtänksamt. De är mer än riktiga, riktiga vänner för mig dessa två herrar💙💙

Idag drar vi igång en liten klassrumsturne’ för våra yngre på skolan. Det handlar såklart om Respect och påminnelsen om hur viktigt det är att behandla varandra väl och ta vara på våra olikheter istället för tvärtom då jag och gänget är i farten. Rock on alla vänner, för det ska vi göra idag👊🏻⭐️