Framtidsgalan 2019, alltså en så magisk söndag. Kvällen på Tonhallen detta år blev någonting utöver det vanliga⭐️

Jag har svårt att summera och ta in alla intryck såhär nära inpå, men att den röda tråden som jag så noga sätter och att själva planeringen och upplägget som jag tänker blev sådär bra som jag bara kunnat tänka nådde verkligen hela vägen, nämligen ut till varje individ som fanns på plats. Det handlar om att förenas och att på så vis tillsammans kunna påverka och göra skillnad. Oavsett vem man är och vart man verkar så är det vårt gemensamma arbete att tillsammans finnas som goda förebilder för våra små som behöver det mer än mest i våran ibland lite väl vilsna värld❤️

Nu inväntar jag bara att få fina minnen i form av bilder och filmer från denna fantastiska kväll. Freppo media fanns på plats med 3 filmkameror.