Så har vi landat och kommit till rätta i Prag. Jag tror att jag har bokat ett hotell som jag gick typ ”vilse till” rätt många gånger under min förra resan hit (jag vet och de som vet de vet också att mitt lokalsinne är typ inte så bra😅). Det var ett fint hotell som jag då hamnade vid lite då och då och namnet lagrade jag i mitt medvetande för att ta fram då det var dags för bokning denna gång.

Amadeus var namnet, sagt och gjort och här är vi nu…men på ett helt annat hotell som inte alls har koppling till det jag tänker på men heter exakt samma sak. Det ligger också i närheten av en bro, jo men visst..fast långt ifrån den bro som Amadeushotellet i mitt medvetande ligger.

Alltså, det har gått för bra helt enkelt för att vara jag. Lite Bubbel Trubbel måste det nog få vara, annars är det ju liksom något fel och då tror jag inte heller min Johanna skulle må riktigt bra😂 Det var snudd på att jag var lite för ordningsam och bra för ett tag. Ordning på pass, på plats på Arlanda INNAN incheckningsdiskarna ens öppnade osv. Vi har ju bestämt oss för att det ska bli massor med promenader och träning denna resa så nu kommer nog träningsskorna att vara på mest hela tiden.

Det är nog iaf. minst 20-30 minuters prommis för att komma till bron där det andra Amadeus hotellet så fint ligger och dit ska jag minsann ta mig för att ta uppgifter direkt på plats så jag har för bokning nästa gång. Då kan det ju inte gå fel tänker jag.😎👊🏻 Man ska vara lite fel för att tillslut komma rätt har jag hört någon gång 😅