LĂ„ngt ifrĂ„n Sundsvall, visst men jag bĂ€r denna hoodie med en sĂ„dan stolthet. KĂ€nner att det skiner dĂ€r jag drar fram i Leksand trots att tröjan Ă€r sĂ„ svart som den bara kan bli. Det lĂ„ter kanske löjligt, men jag kĂ€nner att detta projekt kommer att bli nĂ„gonting alldeles utöver det vanliga. Jag har sĂ„ mĂ„nga idĂ©er kring en vidareutveckling av det hela som jag tillsammans med ”min” Johanna lĂ€nge planerade innan det ens blev verklighet pĂ„ riktigt. Ännu Ă€r vi inte helt dĂ€r men till helgen, ja dĂ„ Ă€r det dags! Det Ă€r premiĂ€r för Clean Sundsvall i samband med Torgfesten.

HĂ„ller verkligen hĂ„rt mina tummar och tĂ„r för att det ska blir en början pĂ„ en lyckosam fortsĂ€ttning. Detta kommer att bli ett nytt ❀-projekt som jag noga kommer att vĂ„rda likt Framtidsgalan. Det kĂ€nner jag redan i mitt ❀.