Så har jag hamnat i Strömsund. En plats där jag trivs och alltid har mått så bra av att få komma till. Det är dags för mitt årliga Showkidz, ett slags dans och show kollo och eftersom vi kom hem väldigt sent i går kväll från våra 3 dagars semester hos min bror med familj, (ja det var en bilresa enkel väg på över 70 mil) så bestämde jag mig för att åka helt själv utan barn denna gång. Annars och för det mesta brukar jag ju alltid ta med något av barnen, de flesta gångerna är det jag och våran 9-åriga tjej.

I år gav jag det som sagt inte ens som något förslag. Istället åkte jag själv och kanske kommer de till helgen och lagom till uppvisningen på Dunder istället. Om det inte blir så gör det inte heller så mycket för när jag väl är tillbaka hemma i verkligheten igen så drar vi alla till ett av våra favoställen, Sommarland i Leksand.

Livet är liksom inte allt för dumt just nu. Njuter, slappnar av och bara åker med i detta härliga ”flow”. Anslagen som min Johanna i vanlig ordning ligger bakom sitter lite överallt här i Strömsund. Så kul är detta återkommande uppdrag. Det ger mig massor med ”må bra” energi.