Clean Sundsvall i ST

Detta känns ju fantastiskt roligt för projektet. Uppmärksammat i dagens ST (pappersvarianten) samt på nätet👊🏻

Det som gjorde att jag tryckte på knappen ordentligt och avgjorde för att det här nu blir verklighet står tyvärr inte med men någonting som har en stor betydelse för mig personligen. Efter ett möte med Kultur och Fritids chef avgjordes det faktist. Den stora kostnaden dvs. den för tält och tryck tog kommunen. En annan vänlig men hemlig företagare har också gått in med ett bidrag som gott och väl kommer att täcka mina kostnader för tröjor och andra kläder med tryck (mycket tacksam för det) Jag har också en privat insamling för ändamålet i full gång. Det finns nämligen fler kostnader att täcka än man kan tro då man drar igång ett sådant här arrangemang.

Just nu känner jag mig både stolt, nöjd och så glad. Jag tror att detta kommer att bli toppenbra!