Att känna sig sådär överfull av välbehag, att känna hur sitt hjärta slår med stabila slag som hjälper att sprida både styrka och och massor med värme runt i varje liten del i kroppen… den känslan…Ja, det är en form av harmoni det. Vissa saker tar man inte betalt för, det går liksom inte, eller jag förmår mig iaf. inte det. Vissa saker (rätt många om man frågar mig) finns det inte en peng i världen som ens går att ersätta. Det man får är nämligen värt så mycket mer än vad pengar någonsin kan betala.

När jag fick frågan för några veckor sedan, ja vad priset är att hyra mig för inspiration och dans samt träning en stund för individer som varje dag brottas med både sina svårigheter och olika diagnoser så var svaret att det kostar självklart ingenting! Den eftermiddagen har jag nu haft idag och vilken eftermiddag.. vi hann med att både dansa, snacka och att slappna av. Som en överraskande final så bjöd jag dem alla på en Bubblan Smoothie, ett uppskattat uppskattat inslag. Det blev en grymt härlig stund och en i gänget som rätt direkt bestämde sig för att inte prata med mig kom fram till mig innan jag åkte och hen sa ”- Du, när man dansat får man inte glömma bort att säga tack för dansen min sköna!” Detta sades medan det högtidligt vevades med en arm och bugades djupt. Jag vet inte om ni förstår hur starkt detta ögonblick verkligen var. Wow, jag känner mig på riktigt alldeles varm bara av tanken på denna häftiga stund. Detta sparar jag nu i mitt hjärta och det är också helt klart anledningen till att mitt hjärta just nu också svämmar över av en stor dos tillfredställelse och massor med välbehag.

Smoothie denna gång:

Laktosfri mjölk

Äppelmust

Färska hallon

Fryst mango

Fryst ananas

Jordgubbar

Banan

Lite honung