Jag har så svårt att säga ordet ”hata” och det kanske är anledningen till att jag inte heller förstår mig på ordets innebörd på riktigt. Det så långt ifrån min vokabulär jag bara kan komma. Jag försöker verkligen att se någonting bra med alla människor och ja, alla har någonting fint som man faktist kan lyfta fram även om det ibland kan vara en utmaning att hitta det fina i det elaka som lätt blir det fula. Att ändå bestämma sig för att försöka se det fina i personer som så starkt uttalar sitt misstycke om just dig är helt klart en stor utmaning.

En utmaning och ett måste för att försöka få ett slut eller för att försöka vända eländet.

Jag är en person som både är självkritisk och mycket tuff mot mig själv (på gott och på ont) Jag är en person som tar åt mig extremt mycket och mår direkt dåligt om jag gör någonting som någon anser vara olämpligt eller fel. Fast när någon uttalar sig om att jag är fejk, falsk, har ett leende som inte är äkta osv. så blir jag både skrämd och rädd på samma gång. Ledsen, jo visst men kanske mest av allt chockad! Alla människor har rätt till sin åsikt, visst men att människor kan ha fått en sådan sned uppfattning eller bild av mig har jag så svårt att släppa och bara strunta i. Är man drabbad av hat under så pass lång tid som jag har blivit och när hatet fått nya skepnader så som den senaste tiden så blir det någonting som jag väljer

att prata om. Det är nämligen inte på något vis OK. Det spelar inte någon roll vem man är, hat får inte existera. Olika åsikter, meningsskiljaktigheter visst, men aldrig, aldrig HAT!

Jag väljer nu att blicka framåt och på samma gång lite tillbaka till mina magiska möten med två så kärleksfulla individer. Det är en fantastisk slump att just jag har fått möjligheten att komma dessa två fina människorna så pass nära att de helt och fullt är med mig i mitt arbete med Framtidsgalan till hösten. En slump tänker jag men samtidigt så vet jag att de ALDRIG skulle ställa sig bakom mig och mitt projekt om de inte kände att det jag engagerar mig så starkt för det gör jag för att jag är en 100 procent äkta person. Ja, jag skriver faktist under på att jag aldrig tar mig för någonting, startar upp nya projekt utan att mitt ❤️ finns med, och mitt ❤️ rymmer massor med kärlek. Det räcker och blir över både till mig själv och till andra.

.