Killen som gick runt och sa -Hej! Hej! Hej! till allt och alla som han mötte. Killen som ville få vänner och var nyfiken på folkslaget som kallades svenskar.

Alltså, jag är svensk men det är nog endast det som skiljer oss åt kändes det som för en stund. Jag har också alltid varit den som säger -Hej! Hej! Hej! till allt och till alla, för mig kända som okända och det har resulterar i en sådan blandad respons. Under en tid då mina stora barn var tonåringar så sa en av dem till mig när jag hejade som mest och inte befann mig i en stad där jag kände särskilt många(inte någon alls faktist😊) ”men mamma, måste du heja på allt och alla som du möter?!” Det måste ju vara så väldigt jobbigt för dig! (Vi var i Stockholm just då😂) Responsen från dem jag mötte var inte direkt den bästa, ärligt talat så kollade de flesta på mig som om jag kom från en helt främmande planet (typ) 😅

Denna igenkänningsfaktor blev anledningen till att jag bestämde mig för att jag igår skickade ett meddelande som jag inledde med det fantastiska ordet: HEJ!

…och vet ni mina vänner, jag är rätt övertygad att den hälsningen nu har lett till att jag fått en vän och en framtida ambassadör att engagera i sammanhang där jag brinner som mest och bäst, nämligen bland våra barn och våra ungdomar ⭐️

Detta är är resultatet ifrån det enklaste av alla former, i ett simpelt och hövligt HEJ!

Tack för ett magiskt möte Pa Modou Badjie 🙏❤️

#framtidsgalan2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *