Oavsett vem man är, man eller kvinna, hur gammal man är, vart man arbetar och för vem eller vilken politisk färg man har så är det allas gemensamma arbete att tillsammans måna om och ta hand om våra unga människor. Om vi kan och har möjlighet så ska vi alla förenas och finnas som goda krafter och förebilder för våra små. Med det sagt, det ska inte finnas en endaste ungdom som ska behöva gå vilse i livet med anledning av att det inte funnits eller finns någon stabil vuxen i deras närhet. Alla barn och ungdomar har rätten till det så vi som känner att vi kan fylla en funktion ska bara rycka in och finnas när behovet finns. Tillsammans är det såklart enklare och vi blir så mycket starkare.

Detta har varit min filosofi redan från grunden och det blev också starten för Framtidsgalan. Jag är alldeles övertygad om att vi kan skapa en bättre och tryggare värld om vi är många goda krafter som förenas och arbetar tillsammans. Det är därför med stolthet jag jobbar för att Framtidsgalan 2019 ska bli någonting alldeles speciellt och extra. Scenen ska spegla samhället och den kommer därför att fyllas med en mängd olikheter med ett gemensamt budskap:

Tillsammans gör vi skillnad för tillsammans är vi starka.

Bara genom att vistas på Tonhallen som publik bidrar man också aktivt till Framtidsgalans fortsatta arbete.

Snart släpps biljetterna på entré Sundsvall. Söndag den 22 september kan ni göra en liten notering i eran kalender, hoppas verkligen att vi ses ⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *