Jag ligger nu och summerar dagens alla intryck. Det allra starkaste och det allra finaste (i vanlig ordning de tillfÀllen det sker) var dÄ de mindre barnen fick en nÄgot förtidig pÄskpresent. Eller rÀttare sagt dÄ tvÄ av de tre smÄ fick pÄskÀgg. Det första storebror och storasyster gjorde efter de öppnat dem var att bjuda sin minsta syster, och hur mycket jag Àn sa att alla kommer att fÄ sÄ mycket med godis i helgen ifrÄn bÄde Robbans förÀldrar och mina förÀldrar sÄ gav sig inte storebror. Han bestÀmde att vi absolut skulle köpa ett likvÀrdigt Àgg till minsta syster som han och andra syster precis hade fÄtt till sig i bilen.

Det Àr verkligen sÄ starkt och sÄ vÀldigt fint dessa speciella tillfÀllen och jag slutar aldrig förvÄnas över hur oerhört kloka barn Àr och det glÀdjer mig ocksÄ sÄ mycket hur otroligt fina de Àr med varandra. Lyckliga mig som fÄr leva i denna fina familjebubbla. Jag fÄr det bevisat för mig gÄng efter gÀng efter gÄng ja att man verkligen lÀr sig nÄgonting ifrÄn precis allt och alla.

VĂ„ran ”Wille Kille” vet hur han ska göra sin lillasyster glad och alldeles sĂ€kert sig sjĂ€lv med💙

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *