Tänk at det händer så fort jag lägger ut ett foto på husets 9-åring. Hennes pappa får direkt frågan från FB och med en inramning vid ansiktet. ”Är detta du?” Skrattar lika gott varje gång det inträffar, det gör vi både jag och Robban oh nog är de lika de två, ja på så oerhört många vis. Deras starka relation och deras band är någonting alldeles speciellt och någonting utöver det vanliga. Det var nog bland det första jag lade märke till då jag kom in i detta för sex år sedan. Tänk när lilla Line 3 år sa till mig, ja under den tiden då hon fortfarande kallade mig mitt namn: ”- Andeli, nu ska vi se om vi får träffa den lilla hästen. Vi måste prata med PAPPA hästen” (uttryckte sig såklart på en 3-årings vis.) Med tanke på Robban och barnens speciella historia så är detta någonting så oerhört vackert och starkt. Snacka om anknytning och samhörighet med sin förälder, med sin SuperDaddy ❤️