Lördagen blev sådär fantastisk så som jag förväntade mig att den skulle bli, eller kanske överträffade den tom. mina förväntningar! Tobias Karlsson, vilken människa, en genomfin själ och han blev verkligen så snabbt en vän till hela min familj. Alla mina familjemedlemmar hann iof. inte med att träffa honom men våra samtal hemma i soffan med tacomyset framdukat på rumsbordet handlade om livet och i mitt och min sambos liv finns det ALLTID fem fantastiska barn att prata om❤️

Jag hämtade alltså vår nya vän på flyget en timme tidigare än jag hade planerat. Jag hade självklart kollat fel i meddelandet där han hade skickat flyg och tågtiderna till mig. Stressigt blev det och flexibel fick jag i vanlig ordning också vara då jag snabbt slängde om i mitt väldigt tighta schema sådär dagen innan event. Det ordnade sig men som sagt, dagarna innan event är minst sagt väldigt, väldigt hektiska. Fredagkväll, alltså dagen innan eventdagen är en kväll som jag aldrig kommer att glömma. Jag känner nämligen på mig att jag kommer att ha att göra med denna fantastiska person många, många fler gånger framöver och jag tror och hoppas att han känner detsamma. Bara det att jag/vi fick en personlig låt med tillhörande stärkande koreografi, ja det känns som om det är meningen att vi ska fortsätta att samverka.

Efter att jag hämtat honom på flyget, lämnat honom på hotellet för att checka in och för att åter hämta honom igen för att ta honom hem för lite taccomys så satt vi länge i min bil parkerad utanför huset. Jag inbillar mig att det var där och då koreografi och låt plockades fram ordentligt. Han frågade nämligen väldigt mycket om Framtidsgalan, jag berättade självklart också om filosofin bakom och tanken med det ❤️-projektet (vilket jag också gjort tidigare i våran flitiga mailkontakt) Under den årliga Framtidsgalan så är tanken att scenen ska spegla samhället. ALLAS lika värde är grunden och den röda tråden genom hela kvällen. Jag berättade självklart också vilken möjlighet jag har att i mitt dagliga arbete på Engelska skolan få möjligheten att påverka barn på ett positivt och stärkande vis. Självklart berättade jag historien om varför jag valde att starta Framtidsgalan för 13, snart 14 år sedan och att flickans mamma, ja flickan som fick gå ett fruktansvärt öde till mötes skulle vara på hans event dagen efter. Precis så som hon alltid är då jag ordnar happenings i Framtidsgala- anda. Nathalies mamma Jane är nämligen för mig en av mina största förebilder och därför en av de första personer jag bjuder in då det vankas event ❤️

Självklart så blev det också massor med prat om mina underbara vänner i Happiness. Grunden och starten till det hjärteprojektet och att de också är en självklarhet och en stor del av Framtidsgalan. Jag vet vad jag ska göra tillsammans med dem snart. Vi ska boka in en filmkväll mycket, mycket snart för att se den utomordentliga filmen ”The Showman”. Tobias byggde nämligen dansen som han presenterade i lördags utifrån ledmotivet ifrån den, ”This is me”.

Det är mycket som gjorde intryck på mig denna helg, men samtalet mellan honom och mig i bilen innan vi klev in i vårt hus är någonting som jag för alltid kommer att bära med mig. Redan där kändes det som om han också förstod helheten och den röda tråden med det jag pysslar med. Det som blivit en del av mitt liv, ja som är min livsstil. Han sa att han nog lyckats fånga upp det och jag förstod direkt vad han menade då han presenterade den starka dansen med tillhörande ”powerfulla” låt, ”This is me”. Vilken final, vilket avslut. Inför årets Gala så har Happiness och jag varit med varandra i 20 år. Mina Showkidzgrupper startade jag för 25 år sedan så självklart är det meningen att vi ska förenas för att höra någonting stort inför årets Gala. ”This is me”, ja det inslaget känns som det perfekta och helt skräddarsydda för Framtidsgalan och det mycket pga. våra fina och djupa samtal innan.❤️ Att en av Spectra Gospels engagerade körmedlemmar också kom fram efter och pratade om att den låten skulle passa så bra för dem att sjunga gjorde det ännu mer klart för mig. Det skulle kunna bli den perfekta finalen för Framtidsgalan 2019. Barn, Happiness ja precis alla tillsammans med en fantastisk koreograf och människa, ja jag måste nog ringa och boka Tonhallen direkt. En söndag i oktober vore alldeles för bra ⭐️