Förberedelserna inför den stora dagen är ordentligt igång. Formen slipas lite extra så snart tillfälle ges. Att få vara på Fritids istället för att bli hämtad av storebror för att komma hem lite tidigare är och har de senaste dagarna varit det självklara valet. Imorgon är det ju äntligen dags. Det är den stora grodhopptävlingen. Våran 8-åring har inte riktigt bestämt vilken av de tre grodorna som ska få hoppa ?ännu. Storm? Eller blir det Tilde? Eller blir det kanske den tredje grodan som jag för tillfället inte kommer i håg namnet på? Undra vem av de tre som får det stora förtroendet och toppar formen just i morgon! Dagen som är den viktigaste dagen av alla.Dagen då det alltså är dags för grodhopps- tävling på banor som det ligger så mycket arbete och engagemang bakom. Banan finns här hemma nu över natten. De tre grodorna däremot, de vilar sig i form på fritids tills i morgon, Dagen med stort D är så nära nu.

Tänk vad häftigt det är att få följa entusiasmen hos ett barn. När barn engagerar sig i någonting helhjärtat (vilket de ofta gör) då skapas MAGI💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *