Det är tufft ibland att stå upp för det som är rätt, men oavsett så har jag aldrig tvekat och det är de personer som jag har runt om mig nära som tveklöst hjälper till att förstärka det.

Framtidsgalan- för en drogfri värld står det på tröjorna som barn som vuxna här hemma med stolthet tar på sig. Tjejerna har även märkt ett par av de rosa tröjorna till att bli deras nattplagg. För mig säger det så mycket och betyder så mycket mer än ord någonsin kan beskriva. Någon klok person sa till mig: ”Varför slåss mot mörkret då man kan släppa in ljuset”. Jag ser det mer och mer och förstår det bättre och bättre. Jag behöver heller inte mer bekräftelse på att det är annat än rätt det vi kämpar och försvarar så hårt.

Kärlek övervinner hat och sanningen överlistar lögnen, karma tror jag också så väldigt mycket på och den tron hjälper i de tuffaste stunderna 💕