Bästa stunden och helt utan konkurrens är när vi alla är tillsammans. Hela stora och fina ”cirkusfamiljen” från liten 4,5 år till stor 21,5 år om vi bara räknar de fem barnen. Ibland har vi också turen att få med de stora barnens sambo eller flickvän.

Lilla E var överlycklig då hon såg oss alla inta en mjuk madrass på Birstahov idag på morgonen. Våran familj intog en alldeles egen mjuk matta och den blev helt full med oss. Att få ha sin avslutningsuppvisning för alla oss var förmodligen det bästa som kunde hända för minstingen och även för mig ska tilläggas.

Efter denna fina gympaavslutning så åkte vi alla hem till oss. Den bra dagen fortsatte alltså. Jag tillagade en god lunch medan alla andra roade sig med att klä julgranen. Somliga mer aktiva än andra, men det viktigaste och det mest värdefulla av allt… vi var alla samlade och tillsammans.

Denna dag kommer jag att bära med mig och leva på länge❤️