Alla här hemma har nog snart börjat vänja sig. Jag är både spontan och lite tokig rätt ofta. De små barnen dvs. våran 10-åring, 8-åring och 4,5-åring skrattar ofta och konstaterar det men då ALLTID på ett kärleksfullt vis och jag kan varje gång ana en viss stolthet i deras röster, vilket gör mig så oerhört glad. Det betyder så mycket för mig att de känner så och allt detta härliga i vardagen för oss som familj bara ännu starkare samma❤️ Vem kunde liksom ana för 6 år sedan att man skulle leva och agera varje dag som 5-barns mamma?! Grymt häftigt vad livet kan bjuda på överraskningar, och så länge det är en positiv utveckling så är det ju bara att hänga med i svängarna. Som ikväll: Tänk att jag har varit och provtränat tennis i en träningsgrupp för första gången i mitt liv. Galet roligt och galet spontant i vanlig ordning. I lördags var vi där tillsammans med jobbet, det var jag och 7 kollegor vilket resulterade i att jag kontaktade instruktören och det ledde alltså till en riktig träning i kväll. Så grymt roligt och tänk att trots att jag tränade tillsammans med de som kört tennis i 8 år så kommer jag att fortsätta. Några privatlektioner vore kanske inte helt fel för att få koll på grunderna bättre. Därför kommer privatlektioner och tennisracket att stå högst upp på min önskelista till tomten. Snälla barn, det har vi ju redan ⭐️👊🏻