Då är det hastigt över. Det man arbetat för så hårt och ännu mer intensivt de senaste veckorna, det man har fixat inför och förberett med hela sitt hjärta och som man lagt hela sin vakna tid på är alltså tvärt över…

….Det skulle kunna vara så, men så är inte fallet då det gäller Framtidsgalan. Det är nämligen nu det rätta arbetet börjar. Arbetet som är riktat till Framtidsgalans målgrupp barn och ungdomar. Jag kan med stolthet redan nu berätta att det kommet att skänkas 20.000-25.000 kr till projektet Vuxna på stan” även detta år. Det kommer också att hända någonting riktigt trevligt en lördag i februari. Jag funderar på att rikta denna speciella händelse till både vuxna och unga tillsammans för det är just TILLSAMMANS som det finns den bästa möjligheten till förändring anser jag. På onsdag reser jag iväg några dagar och förutom att jag ska lägga massor med tid på mig själv och min egen träning så har jag som målsättning att det finns ett snyggt material gällande det jag prel. bokat en lördag i februari. Min Johanna reser ju med mig och datorn har hon med. Det är en tillräcklig garanti för att det kommer att finas ett snyggt och beskrivande material redan då jag är tillbaka efter dessa dagar på annan ort.

Man ska gå från festen när den är som roligast sägs det och det gör jag varje gång från Framtidsgalan. Jag går från festen, samlar ihop mig och alla fantastiska intryck och därefter blir det 100 procent fokus mot målgrupp barn och unga hela året tills nästa Framtidsgala.