Det är väldigt knepigt att ha minstingen iväg på eget äventyr utan oss. Det tycker vi alla. I morgon kommet hon hem efter en tre dagars resa tillsammans med fina farmor och farfar. Detta blir också lite knepigt för 8 och 10 åringen som alltid är de som är med farmor och farfar om det är någonting som ska göras och inte lilla E. Självklart så var de glada för hennes skull men efter att ha hört ca 100 gånger att hon ska få hälsa på sin alldeles nya kusin så blev de lite trötta på henne. Detta är iallafall nyttigt för dem alla. Det är viktigt att kunna glädjas för andra också oavsett om det känns lite trist och tråkigt för sin egen skull,

Vi har iallafall haft en så mysig helg även på hemmaplan och lördags då jag, Line och William kom hem från Victor och Ebba efter att vi sagt hejdå till pappa R som skulle iväg med sina fotbollsgrabbar på avslutningsfests så kröp Line nära mig i soffan och sa förnöjt: ”Det är bra mysigt att det bara är vi några dagar ändå” ❤️