Framtidsgalan,

Jag bara älskar att jag får fokusera på detta arbete nu och att jag har så väldigt många med mig. Ibland är det så skönt och så sjukt tillfredställande att känna denna kärlek och styrka som jag genom åren får sprida och dela tillsammans med så många. Det blir både en bekräftelse och en inre seger som jag vet att precis ALLA som är väl insatta delar med värme tillsammans med mig. Jag har valt att beskriva det hat och den surrealistiska verklighet som jag tyvärr inte verkar slippa och de som satt sig in i detta helt galna delar och till ett hundra procent stöttar mig. Att leva i skyddet av ett kontaktförbud har varit någonting som jag har lutat mig tillbaka mot och känt mig trygg med. Det är ca 3 år sedan jag fick ett sådant utfärdat första gången i detta liv och förhållande ska tilläggas, men det är någonting som jag också haft i ett tidigare förhållande, vilket är anmärkningsvärt bara det i sig. (ja hur sjukt är inte det egentligen). Det vet också alla nära och kära, att kontaktförbudet är förenat med en slags trygghet för mig. Alla de som precis som jag älskar det jag verkar för och med stolthet står upp för känner inte något annat än en innerlig glädje och stolthet när de märker att jag orkar att kriga på och att fortsätta mitt ❤️-projekt trots allt.

Jag fortsätter på linjen att möta hat med kärlek. Jag tycker faktist att jag blivit ännu bättre på det desto mer hat som jag får utstå . Numer märker jag att jag inte blir ledsen längre, nej, det har gått så långt att jag har börjar förstå att detta inte handlar om mig och därför kan jag heller inte göra någonting åt det. Jag kan ärligt inte bry mig mindre, det finns så mycket annat och någonting så mycket roligare att bry sig om. Att umgås och att ge kärlek till mina barn för att nämna ett bra exempel. Eftersom vi dessutom har en stor familj med många barn i så har vi också fullt upp. Mycke’ kärlek blire’. Mina alla barn bär alla mina värderingar med sig och det med stolthet och det är jag självklart också väldigt, väldigt stolt över.

https://drive.google.com/file/d/1XZUdpEfK_e28i6NAdFBr02QbzD5oroc-/view