I går var vi som vanligt på stan och det går nästan också att säga att såklart var Sundsvall-Vängåvans Rotary också på plats, de är nämligen ofta med på torsdagens träff med två flitiga representanter,Ewa och Lars-Åke. Vi från Engelska skolan finns alltid med 3-4 gånger varje vecka så denna dag var inte något undantag. Jag fanns med från start och Mr. Marwick kom när hans lektioner hade avslutat. Igår kom också ännu en eldsjäl med. Katarina har sitt 100 procent ordinarie arbete men kommer alltså också ofta med någon gång varje vecka. Detta gäng är verkligen ett fantastiskt gäng och det smittar av sig på stan’ vill jag lova. Vi hade många quizande barn igår trots att den kalla höstluften börjar göra sig påmind🍁

Tillsammans så gör vi skillnad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *