Alltså igår var jag fullt påklädd och redo för en prommis runt Sidsjön. Det var sent och det var kallt men det är det minsta bekymret eftersom jag har gjort det till en vana mer att anpassa mitt schema och mitt vardagsliv efter mitt sambos. Ja, de som inte förstår vad jag menar tycker jag ska testa på att vada tillsammans med någon som är överengagerad i fotboll på högre nivå samt har ett arbete som kräver en del resor. Den senaste månaden har det varit en väldigt stor mix av det tillsammans. Ja och eftersom jag på något vis gått med på detta så blir det ju till att anpassa sitt egna både privata och som igårkväll jobbuppdrag efter det. Jag kom iväg ca. 20.00 för att hämta upp mitt sällskap och styrde bilen mot Sidsjön….trodde jag! För hur ”hen” lyckades att få mig till Esspresso House istället för min/våran efterlängtade och planerade prommis runt Sidsjön är för mig en stor gåta. Så blev det iaf. och ärligt talat så var det hur mysigt som helst. 40 minuter med tid för både fika och samtal. Prommisen får bli en annan gång💕

Att jag dessutom gick med på att gå till Espresso House med tanke på vad jag drabbades av där senast jag var där är för mig ett stort personligt framsteg⭐️