Det är så härligt då man får till det där med balans. Jag har äntligen hittat ett bra sätt att hinna med att planera på, någonting som annars skett kvällar och helger och någonting som jag inte har märkt att det påverkat mig så dåligt. Att däremot nu utvärdera och redan efter en veckas förändring så kan jag säga att jag inte känner mig fullt lika trött längre. Med tanke på att jag just nu genomför en behandling som är rätt intensiv (jag ska få bukt på den höga stress som förföljelsen på stan’ ”gav” mig) så behöver jag strukturera tiden och framförallt återhämtningen för mig själv lite bättre.

Jag återhämtar mig som allra bäst under mina promenader och helst i skogen. Självklart så väljer jag helt olika platser att ge mig ut på så nej. det finns inte någon som kan räkna ut vart jag håller till den ena gången till den andra. Morgonens rundor brukar ta ca. 40 minuter och under den stunden så hinner jag också med lösa massor inför eftermiddagens arbete då det är ”Tillsammans på stan” 👊🏻👍🏻⭐️

Vi ses på vardagar i Sundsvalls stad från 13.00 och framåt. Alltså Tillsammans och på stan😊