Jag köpte tidningen HĂ€lsa för nĂ„gra dagar sedan, visst, jag hade fĂ„tt en hint i förvĂ€g att reklamen dĂ€r jag fotat med CURA:s tyngdtĂ€cke skulle komma och ”min Johanna” skickade lĂ€nken till webversionen dĂ„ den slĂ€pptes för nĂ„gra veckor sedan, men pĂ„minnelsen till att gĂ„ till butik för att köpa ett blĂ€dderbart exemplar fick jag genom flertalet mail, meddelanden/samtal som jag fĂ„tt ifrĂ„n mĂ„nga olika mĂ€nniskor, för mig bĂ„de kĂ€nda och okĂ€nda. En del har upplyst om att de kĂ€nt igen ett ansikte dĂ„ reklamen gĂ€llande CURA tyngdtĂ€cket nĂ„tt dem och eftersom det har kommit mĂ„nga meddelanden/mail de senaste dagarna sĂ„ tĂ€nker jag att det Ă€r denna reklam som Ă€ndĂ„ varit slagkraftig.

Ellie blĂ€ddrade i tidningen direkt dĂ„ vi köpte den i butiken och konstaterade stolt med ljudligstĂ€mma: ”de tycker nog sĂ„ vĂ€ldigt mycket om dig mamma sĂ„ dĂ€rför har de satt en bild pĂ„ dig i tidningen”. Som sagt, ljudlig stĂ€mma vilket gjorde att mĂ„nga andra med mig hade svĂ„rt att inte dra pĂ„ ”smilbanden”. Eftersom jag var anstĂ€lld för detta företag dĂ„ det begav sig under lanseringen av spikmattan modell Yantra sĂ„ kĂ€ndes det helt OK att stĂ„ för denna nya produkt ocksĂ„. SjĂ€lvklart sĂ„ har jag testat tyngdtĂ€cket frekvent under en lĂ€ngre tid, men det behöver jag nog inte ens nĂ€mna dĂ„ jag tror att de flesta som kĂ€nner mig eller följt mig via bloggen och/eller andra sociala medier vet att trovĂ€rdighet Ă€r grunden till det mesta (lĂ€s allt) för mig. Nej, jag skulle inte hoppa pĂ„ nĂ„gonting för att det Ă€r ”en kul grej” (med all respekt för de som gör det, vi Ă€r alla olika och gör dĂ€rför vĂ„ra egna val sĂ„klart.) För mig Ă€r inte den biten med att synas och höras det primĂ€ra, för mig Ă€r trovĂ€rdighet och Ă€kthet det viktigaste av allt. Tank sĂ„ vĂ€ldigt mĂ„nga exempel jag har pĂ„ erbjudanden jag tackat nej till genom Ă„ren. Erbjudanden som ocksĂ„ handlat om att finnas pĂ„ bild. Jag hoppas och tror att de företag som vĂ€ljer att koppla ihop sig med mig ser det som nĂ„gonting positivt och att det Ă€r just ett av flera starka argument till att de vĂ€ljer att koppla ihop sig med mig.

TrovĂ€rdighet Ă€r A och O. Kan inte sĂ€ga det nog mycket med tanke pĂ„ hur det stundtals ser ut. Du som Ă€r nyfikna pĂ„ att testa en variant av tyngdtĂ€cke, tveka inte att dĂ„ bestĂ€lla ett frĂ„n CURA of Sweden. Du kommer definitivt inte att Ă„ngra dig. Jag har tack och lov ett alldeles eget sĂ„ jag sjĂ€lv inte blir pĂ„verkad alla gĂ„nger jag lĂ„nar ut ett för att fĂ„ testa nĂ„gra nĂ€tter ⭐

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *