Fredagkväll innebär fredagspizza hemma hos oss och för det mesta är alla fem barnen med och inte helt ovanligt de större barnens respektive. Ja, ni kan ju bara försöka att se framför er vilket berg med kartonger det blir då vi handlar. Ibland inbillar jag mig att vi är den Pizzerians bästa kund.😅 igår var det på samma vis förutom att jag inte var med under själva pizzamomentet, nej jag hade bestämt träff tillsammans med en elev och hennes mamma denna fredag. Vi promenerade och snackade ett varv runt Sidsjön. Jag vet att jag har sagt det förr men jag säger det igen, jag är tacksam att min arbetsgivare tar till vara på mig och vad jag kan erbjuda, att det också värdesätts och uppskattas till max är ju ett avgörande plus. Jag hade ett möte tillsammans med min arbetsgivare förra veckan för att få garantier och för att fastställa vissa saker och vi är helt och hållet överens vilket är grunden till att jag ska kunna fortsätta att satsa och ge av hela mig själv i detta jobb som jag har på Engelska skolan. Det känns skönt när den känslan infinner sig i kropp och knopp. Man kan liksom andas ut, känna ett lugn och direkt få energi till att jobba framåt⭐️

Ett lugn får jag också då jag senare lägger mig i soffans hörn. Det är alldeles tyst efter nattningsprocedurerna med de små. Det blir lugnt och tyst vilket jag njuter lite extra av. Numer drar jag alltid på mig mitt lättare alternativ av tyngdtäcke ifrån Cura of Sweden. Jag har aldrig direkt haft problem med att slappna av och att återhämta mig men med detta täcke blir det en avslappnad känsla på en för mig helt ny nivå. Det är en känsla som måste upplevas av alla. Tyngdtäcket har för många kopplats ihop med sjukvården, ja det har krävts rekommendation/utlåtande/recept från läkare och det har alltså varit kopplat till någon form av diagnos eller sjukdomstillstånd. Cura of Sweden har istället vänt sig till ALLA. Oavsett vem man är, med eller utan diagnoser eller sjukdomstillstånd så kan man alltså nu utan problem köpa sig ett tyngdtäcke med valfri bikt. Jag har personligen två varianter. Ett lite lättare täcke som jag alltså ersatt den tidigare mysfilten med i soffan och under det täcket lägger sig gärna mina barn också. Den andra varianten är ett täcke på 9 kilo och det sover jag med i min säng.

I går försökte min sambo tydligen väcka mig fem gånger. Min son hade också kommit hem från sitt sena kvällsarbete och tydligen hade han pratat med mig. Alltså jag sover så djupt numer att de inte ens kunde vecka mig där jag sov i soffan. Jag personligen ser inte direkt någon nackdel med det men frågan är hur rolig jag blir för min omgivning (hehe)

Spana in på deras hemsida om ni också önskar att få sova som en klubbad Prinsessa/Prins (typ) 😴

curaofsweden.com

Trevlig helg alla fina vänner