Efter besöket på Birsta där Ellie och jag köpte en present till farmor Karin som har födelsedag idag så träffade vi mormor och morfar en liten stund där på parkeringen, de ska åka iväg och ville säga hejdå till Lillan. Sedan så åkte vi till Jeppe och köpte lite lunch av honom. Han verkade ändå i hyfsat mod trots att flickvännen nu idag drar till Uppsala för vidare studier på Högskola. När alla dessa bestyr var klar åkte vi mot fotbollscupen som är i full gång för våran 8-åring. Fast jag bestämde mig rätt snabbt för att denna gång totalt bojkotta fotbollen för min del. Jag lämnade Lillan till min sambo och åkte till Gårdtjärnsgård som inte alls ligger så långt ifrån Ånäsparken där fotbollscupen spelades.

Vid Gårdtjärnsgård stannade jag rätt länge och plockade både brytbönor och sockerärtor i deras självplockning. Snacka om att det blev en stund av livskvalitet med och för mig själv.

Jag älskar närproducerade grödor. Tror med bestämdhet att jag åker dit nästa helg igen för det lugnet som vilar där skulle jag kunna betala för att få in i mitt liv varje dag.⭐️