Speciellt denna tröja (se bild nedan) har Ellie fastnat för och det Ă€r en tröja som jag tycker att Line hade alldeles nyligen. En tröja som dĂ„ var en av mina favoriter och gĂ€rna tog pĂ„ Line sĂ„ snart den var tvĂ€ttad och ren. Älskade ungar, Ă„ren gĂ„r sĂ„ fort och nĂ€r jag sitter ner och bara reflekterar ja sĂ„ som jag gör nu i en buss pĂ„vĂ€g frĂ„n Boden sĂ„ inser jag hur lĂ€nge mina ”extra” barn har funnits i mitt liv. Jag sĂ€ger förresten sĂ€llan ”extra” innan ordet barn. Det styrde nĂ€mligen den större av dem bort för rĂ€tt lĂ€nge sedan. Ordet ”extra” blev inte nĂ„got positivt ord tyckte han dĂ„ det satt ihop med ”barn”. Hela begreppet blev fel tyckte han och jag kunde bara hĂ„lla med och lade alltsĂ„ av med det ❀

Älskade ungar. Barn Ă€r sĂ„ otroligt okomplicerade. De Ă€r ocksĂ„ mĂ€stare pĂ„ att ta vara pĂ„ livet och att leva efter vardagen pĂ„ det vis som den Ă€r. Anpassningsbara pĂ„ ett för dem friskt och sunt vis och jag tĂ€nker ofta med tanke pĂ„ konstiga och oförstĂ„eliga omstĂ€ndigheter i vĂ„ran nĂ€rhet, det Ă€r vĂ€l en himla tur att vĂ„ra barn fungerar sĂ„. Hur det annars skulle vara vill jag inte ens tĂ€nka. Vi lever hĂ€r och nu. Vi Ă€r tighta och vi tar till vara pĂ„ varandra vill jag lova. MĂ„nga hĂ€ndelser gör oss nĂ€mligen pĂ„minda om vilken fantastisk tur vi har som just har varandra . Hela vĂ„ran fina Cirkusfamilj❀