Till en av mina fina vänner:

När man reser iväg från sina nära och kära blir man sådär extra längtansfull kvällen innan man ska åka hem igen. Kanske pga. att man är inställd på att det just är på det viset eller kanske för att man är sådär inställd på att det där och då är så nära och den där tomheten och längtan efter de man älskar allra mest blir extra påtaglig och stor. Man vet helt enkelt vad man saknar då man är ifrån vilket är både fint och lite skrämmande.

Vi människor är sårbara och vi vet aldrig vad som händer nästa dag. Därför är det också så oerhört viktigt att ta vara på stunden och att leva för dagen som om den vore den sista. Förutom att jag längtar vansinnigt mycket efter min Robban och alla barnen just nu så längtar jag efter att få träffa dig Åsa Backman. Jag vill krama om dig min vän med en sådan där lång kram som känns och som för alltid håller sig kvar.

Jag har vetat om din status ett tag nu och jag blir alltid lika ledsen och illa berörd av känslorna som väcks med den vetskapen. Du är en fighter, det vet vi och du vet också att jag finns och hjälper/gör precis vad än som krävs om du behöver stöd/hjälp, det har vi pratat om många gånger, men jag blir så frustrerad, arg och ledsen att DU min vän drabbats. DU som förtjänar det som allra mlnst (typ).

Du som lever sunt,du som är god ja du som är allt det där bra som jag tycker alla människor ska vara.

Det är orättvist och blääää vad det är frustrerande.

Jag längtar hem till dig nu min vän.

Efter den där kramen som ska etsa sig fast så ska vi ta världens längsta prommis i skogen, ta vara på stunden och bara må bra i varandras sällskap. Ja, så som det alltid ska vara i alla situationer, tillsammans med alla människor och alla dagar.

Livet är skört. Vi har varken tid eller kraft för någonting annat än att vara fina mot varandra då vi har varandra. Vi vet som sagt aldrig någonting om morgondagen. Det påminner ditt sjukdomsbesked mig om lite extra min fina vän.

Du vet att jag är rädd om dig, du vet att jag tycker om dig väldigt mycket och att du är en UNIK och VÄRDEFULL vän för mig❤️

Vi ses snart 💪🏻