TÀnk vad Ären gÄr. Jag har haft turen som fÄtt leva med sÄ mÄnga barn i familjen sÄ lÀnge. TvÄ bonusbarn som Àr mina pÄ heltid tillsammans med deras obeskrivligt enastÄende pappa, ja mÄnga sÀger ocksÄ till mig att barnen har haft turen som fÄtt det sÄ bra i livet och jag förstÄr faktist pÄ riktigt numer vad de som sÀger sÄ menar! Barnen förstÄr det sjÀlva ocksÄ har jag mÀrkt för nu nÀr de blivit Àldre sÄ reflekterar de rÀtt ofta, jÀmför och sÀtter direkta ord pÄ hur bra deras liv och vardag tillsammans med oss Àr. Jag Àr glad och direkt hedrad över att jag fÄtt vara med pÄ deras resa och gett dem allt det goda bara jag kunnat göra. Precis lika mycket som jag samtidigt försöker att leverera till mina tre andra. Ja, det finns kÀrlek sÄ det rÀcker och blir över till alla. Det kan jag till 100 procent gÄ i god för som Àr i denna kanske lite speciella och unika familjesituation

Det Ă€r sĂ„ hĂ€rligt nĂ€r det dyker upp minnesbilder med tillhörande texter pĂ„ sociala medier. Man blir direkt sĂ„ pĂ„mind om hur otroligt mycket som vi som familj fĂ„tt uppleva tillsammans, bĂ„de gott och ont men det Ă€r det goda som vi bĂ€r med oss framĂ„t💕