Jag hjÀlper ju min sambo med en del av fystrÀningen dÄ det gÀller hans fotbollsgÀng och det Àr ett mycket trevligt uppdrag. Att fÄ jobba med trÀning och tillsammans med individer som verkligen vill nÄgonting och har ett ordentligt mÄl Àr ett sÄ inspirerande och energigivande uppdrag. Det Àr med andra ord mycket angenÀmt att dÄ vara fystrÀnare/PT.

För tillfĂ€llet har grabbarna uppehĂ„ll men mĂ„ste ju sjĂ€lvklart sköta sin trĂ€ning pĂ„ egen hand och vart Ă€n de befinner sig. De flesta passar pĂ„ att resa ivĂ€g dessa fĂ„ veckor dĂ„ de annars bĂ„de under vĂ„r, sommar och höst Ă€r lĂ„sta till bĂ„de trĂ€ningar och matcher varje helg. Trots det sĂ„ tĂ€nkte jag att jag erbjuder ett spontant och lite extra lyxigt pass för de som var sugna och pĂ„ hemmaplan. Robban hĂ€ngde ocksĂ„ med de tvĂ„ grabbar son var pĂ„ hugget. Det blev ett intensivt och mycket bra pass med fotbollskillar som visade massor med vilja och de bĂ„da var i god form. Positivt och det bĂ„dar gott inför start efter ”semester”. NĂ€sta helg blir det en ordentlig uppstart och dĂ„ kommer jag att finnas med under tvĂ„ passtillfĂ€llen. DĂ„ Ă€r det hela gĂ€nget jag möter igen och det ser jag verkligen fram emot đŸ’ȘđŸ»

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *