Att mina stora barn är så pass fina på alla vis är jag rätt säker på att det beror på att det finns så många fina vuxna och stabila förebilder omkring dem. Det är en viktig del och någonting som stärker utveckligen i den rätta riktningen är jag alldeles övertygad om. Att redan från start ha hjälpen med stabila och trygga personer omkring sig trot jag påverkar massor. Jag är så otroligt tacksam och glad över att mina stora barn har haft den turen. Någonting som alla barn förtjänar men dessvärre långt ifrån alla får möjligheten till att ha!

Idag fyller mina största barns fina farmor år och henne har jag med ord svårt att beskriva. De finns inte superlativ nog som räcker till. Alltid vänlig, alltid generös. En person som jag aldrig någonsin hört säga ett ont ord om någon annan. Missunnsamhet och avundsjuka det finns inte i denna persons värld nej henne kommer det ALLTID hejarop, fina meddelanden och tummar upp ifrån lite nu och då i ett uppmuntrande syfte. Det gör mig oerhört glad och det påminner på riktigt hur det borde vara och kanske från fler?!

Gunilla är en av de finaste förebilder mina barn kan ha och hon har betytt och betyder massor för mina stora barn men också för mig❤️

Jag är lyckligt lottad som fått möjligheten till att lära känna en sådan fin person.. Jag önskar att fler vore som henne. Världen skulle vara betydligt vänligare och vackrare då.