Min sambo har på riktigt gett upp, ja efter att ha tagit upp frågan gällande giftemål fem gånger eller fler under våran tid tillsammans utan någon direkt respons ifrån mig så förstår jag att han tystnat. 😅 Så plötsligt började våran snart åttaåriga tjej här hemma fråga och så sent som ikväll innan nattning så halvt och hemlighetsfullt viskade hon till mig : ”- Kan inte du och pappa gifta er? För om ni gör det då kommer vi ju att heta samma efternamn alla i vårt hus, visst är det så?”

Alltså mitt hjärta smälter och jag undrar i mitt stilla sinne om min sambo har bytt takrik och att han tänker att barnen kanske kommer att lyckas bättre med att fria? Eller också är det så fantastiskt att hon, denna lilla fina och kloka tjej har kommit på det alldeles själv! Det kanske är hennes tankar och hennes längtan efter en total samhörighet som talar?! Det är faktist rätt enkelt att ta reda på, vi lever ju som sagt alla under samma tak 24/7.

Jag ska ärligt erkänna att jag kommer att fundera några vändor till nu gällande detta ❤️

Mina fina bilder lånas som vanligt lite då och då utan lov. Frågan till mig har iallafall aldrig kommit gällande just dessa lån så därför stoppar jag med lite hjärtan på dem i vanlig ordning. Jag struntade ju i det ett tag men tar nu tillbaka den metoden igen så jag kan förena dessa sk. lån eller direkta stölder av foton med massor av kärlek. Kärlek kan man inte få för mycket av och jag brukar tänka att de som kanske i stunden förtjänar det allra minst behöver det med all säkerhet som mest.!

Ta för dig/er.. massor med Bubble boost ❤️💙💜💛💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *