Det är inte länge kvar till våren om man kollar i almanackan , man kollar man ut genom fönstret och befinner man sig dessutom utomhus så känns det som att det är en hel evighet kvar. Det är ju verkligen så kallt och det är ju hur mycket med snö som helst.

Idag har Freppo Media startat lite inspelningar av reklamfilmer för projektet ”Tillsammans på stan” och först ut var Niclas Nilsson VD för VASA bryggeri.

Jag ser framemot att starta igång detta projekt igen och det är en hel del med arbete nu och fram tom. april då det återigen är dags. Det är en så enkel och en så väldigt nödvändig insats.

Under inspelningen idag hörde jag hur en burk öl öppnades en bit ifrån oss, ja på hörbart och med det märkbart avstånd. Ja, sorgligt men sant! Klockan var alltså ”mitt på dagen” och detta inträffade som sagt på hörbart avstånd. Det är så tråkigt att det ska vara på detta vis. Mitt på Navet, mitt bland alla barnen och andra personer som befinner sig där för att tex. åka buss.

”Tillsammans på stan” kommer jag att jobba stenhårt med att få igång detta år. Hoppas att fler blir sugna på att hänga med.⭐️