Tänk att vi var på frukost redan klockan 7.30. Ja, jag tycker att det är lite onödigt tidigt en semesterdag och dessutom utan 3-åring. Fast på våra frukostbiljetter stod det : ”frukost 7.30 ” och inte frukost från 7.30 vilket gjorde att jag inte vågade chansa på att komma senare. Visst, jag hade ju kunnat fråga men eftersom jag inte kom på den briljanta ide’n förrän jag låg nerbäddad under täcket och eftersom de små såg framemot att morgondagen skulle starta innan de ens hade somnat för natten så blev ändå 7.30 ett bra klockslag för oss att inta morgonmålet.

Efter frukosten så blev det en lugn stund innan alla dagens aktiviteter drog igång. Barnen var inte direkt inställda på att ha en lugn stund så jag skapade lite egna uppdrag till dem i väntan på att kryssningsprogrammet för dem

skulle starta. De fick samla på sig lite olika selfies (groupies) tillsammans med olika personal som de hittade på båten. Ett lagom pinsamt och ett mycket roligt tidsfördriv. Jag postar med några bildbevis här nedan ⭐️

<

image-6675″ height=”992″ width=”