Så har vi börjar förberedelsen av firandet Nyårsafton 2017. Självklart så är det drycker från VASA Bryggeri som vi ställt ute för kylning. I alla sällskap där det finns personer med beroendesjukdom är det ju en självklarhet att något annat alternativ än alkoholfritt INTE är något alternativ,! Visst håller ni med ?! I vårt sällskap finns det inte någon med beroendesjukdom (vad jag vet) , men att det finns tre små barn i våran familj och som alla ser framemot ett fint nyårsfirande tillsammans med oss föräldrar räcker ju och är ett argument tillräckligt nog för att inte servera annat än alkoholfritt. Detta är vi så heligt överens om vi vuxna och det är jag så väldigt tacksam för.

Med detta sagt så önskar jag ett gott slut och tillägger att jag hoppas att fler följer våra tankar och handlingar. Både sällskap med små barn och sällskap som som firar tillsammans med person/personer med beroendesjukdom⭐️

Våga möta 2018 nykter vetja’ ⭐️✨⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *