I eftermiddag är jag speciellt bjuden till ett mycket fint och speciell jubileum.

Jag är inte så lätt att imponera på ska jag i ärlighetens namn säga.

Prylar, överflöd med pengar och titlar som sätter personer i fack som kanske tom. direkt förstör och förändrar personer till det sämre tycker jag är mycket sorgligt, ja de tillfällen då jag stöter på det.

Jag ställer ofta frågan till mig själv, ”varför blir det så?”

Fast när det handlar om genuint, humana och fina saker smälter mitt hjärta.

Idag är jag därför så stolt att jag har blivit tillfrågad att få komma som gäst till Estontes jubileum.

De firar att de funnits som verksamhet i 10 år. Vilka hjältar de är alla som jobbar med denna verksamhet och alla ensamkommande ungdomar, ja det ska bli fint att få vara med i deras firande idag. Såklart Tarja med familjen till detta event

För några veckor sedan deltog några av dem som publik på den årliga Framtidsgalan. Vem vet, nästa år dansar de kanske på scenen och blir en del av självaste programmet ⭐️✨⭐️