Man ramlar lätt in i de vanliga helgvanorna igen. Jag är så glad att jag så mycket gillar det. Ikväll var dessutom alla barnen på plats, stora som små. Ebba kom ju hem tillsammans med oss (hennes kille V drog direkt iväg till vänner för att se fotboll. ) William och Line fanns redan hemma då vi kom hem, de fanns på plats tillsammans med bästa farmor. De två barnen har bott hemma hos farmor och farfar de två dagarna vi varit borta och jag tänker ofta, hur skulle vi göra om vi inte fick den hjälpen från dem emellanåt? Det är så ovärderligt värdefullt. Min Jeppe kom hem från sitt jobb strax efter oss och lilla Ellie blev skjutsad hem av sin morfar. Hon fick alltså checka in hos min mamma och pappa för ett par dagar sedan och där trivs hon ju som en liten Prinsessa.

Det blev tacos som lördagsmiddag och nu när Ellie gjort kväll med trötta pappa så började vårt mys i soffan på riktigt. Barnen har fullt upp med att öppna alla sina julkalendrar. Ja, självklart så fick även Line och William en varsin kalender av mina föräldrar. De behandlar de två barnen precis på samma vis som lilla Ellie. När det dessutom handlar om chokladkalendrar som inte kostar en hel förmögenhet så är det ju inte någon tvekan om att de små ska behandlas lika och precis som sin lillasyster få en likadan som hon fick.

Jag är oerhört stolt över mina föräldrar. Ja att de inte skiljer på barnen alls oavsett om de är biologiska eller ej ❤️ De resonerar som så, det finns tre mindre barn på full tid i vårt hus och självklart ska de därför behandlas efter det, ja på samma vis.