Tänk vad det är fantastiskt med foton. Fotot i sig är ju en grej men tänk vad ett foto representerar så mycket. Tänk så många historier ett foto berättar. Foton på personer i min telefon delar jag för det mesta (om inte alltid) en story tillsammans med. För mig är det själva händelsen och just upplevelsen i sig som betyder någonting. När det handhar om alla mina barn (ja jag kallar familjens alla fem barn numer för mina) så är det definitivt upplevelsen och inte själva motivet på fotot som betyder någonting när jag tittar tillbaka på det.

Jag är så glad att jag fotar så mycket från framförallt alla äventyr och projekt vi hittar på tillsammans med barnen. Minnen om hur roligt vi haft det i själva förberedelsen påminner jag mig alltid om få jag ser de härliga bilderna av slutresultatet. Jag glömmer aldrig den fina sommardagen då jag och min bonusdotter gjorde henne i ordning för DollyStyle konsert nere på Sundsvalls torg. En poserande och förväntansfull Polly franske min rosa bil är själva fotot i min telefon och som jag delat på mina sociala medier, men för mig blir det samtidigt en påminnelse om så mycket mer. Nämligen hur otroligt mysigt och roligt vi två hade det tillsammans den fina sommardagen i juli månad.