Nu har det gĂ„tt drygt en vecka  och vi kan bara konstatera att vi skött vĂ„rt uppdrag som kaninvĂ€ktare  med beröm godkĂ€nt.  Det var rĂ€tt  mĂ„nga mĂ„nade sedan som familjens 9-Ă„ring kom hem efter skolan och frĂ„gade mig om vi kan vara kaninvakt till en av hans bĂ€ttre vĂ€nners kanin Brunis. SĂ„klart sĂ„ frĂ„gade  han mig och inte nĂ„gon annan. Han  hade sĂ„klart rĂ€knat ut mitt svar. 🐰🐰

Lika mycket som vĂ„ran Zlatan har varit ute i hagen för att skutta av sig sĂ„ har vĂ„ran gĂ€st Brunis ocksĂ„ fĂ„tt gjort  det.  Eftersom det Ă€r tvĂ„ unga och icke kastrerade hankaniner sĂ„ har vi varit noga med att hĂ„lla dem ifrĂ„n varandra.

 Idag tror  jag att de kommer för att hĂ€mta hem honom igen sĂ„ barnen har passat pĂ„ att  pysslar lite extra mycket med dem bĂ„da.  Jag har hjĂ€lpt till med sjĂ€lva storstĂ€dning. I vanlig ordning.

Jag hĂ„ller fast vid att det Ă€r  otroligt viktigt  att ha nĂ„gonting att öva upp sin empatiska förmĂ„ga pĂ„.  Jag Ă„ngrar inte en endaste sekund att jag sa ja till  att ta hand om lilla Zlatan. Det gör verkligen direkt gott för de smĂ„. De lĂ€r sig vĂ€ldigt, vĂ€ldigt mycket 🐰🌾