Idag för 5 år sedan blev jag anställd på Engelska skolan.Jag minns att det var en fredag och jag började redan måndagen efter. 

Jag minns också hur min blivande chef ärligt uttryckte sig då jag entusiastiskt lade  fram alla olika tidigare event i flyerformat på hans skrivbord som exempel på saker jag tidigare gjort: ”- Jag förstår inte riktigt hur du tänker med detta, ja hur det ska passa in i vår skolmiljö, men jag köper din energi. Jag tror heller inte att du är typen som sätter dig där (pekade mot en viloplats på kontoret) så du får några veckor på dig att sätta din arbetsbeskrivning.” (närmare bestämt 5 veckor)

Med de orden blev jag alltså direkt provanställd i 6 månader, men redan i samband med julledigheten fick jag min fasta anställning. Jag vet inte, men kanske för att det gick så snabbt där i starten så lever jag fortfarande i lite av en chock. Det här flowet ” det är för bra för att vara sant”  har inte lagt sig ännu.

Visst, även jag har under denna femårsperiod haft mina   ”up and downs”, men i det stora hela är det som en dröm och en fantastisk framgångssaga.

Jag gör det jag brinner för.Jag jobbar med barn i olika åldrar, men på ett och samma ställe⭐️ 5 år alltså idag. Det måste jag ju fira på något vis!