Att bara få vara tillsammans med de stora barnen i fyra dagar har varit så skönt. Det blir helt enkelt ett  annat fokus på en resa tillsammans med vuxna barn. Dessutom så var det ju inte så många veckor sedan vi åkte iväg tillsammans med de små till Leksand Sommsrkand, så att mina barn fick denna resa till Prag tillsammans med oss som 18- och 20 års present kändes inte annat än rätt. 

Det är vid tillfällen som dessa som  det är ovärderligt med den hjälp  och uppbackning som vi har runt om oss . Robbans föräldrar och mina föräldrar, jag hoppas verkligen att de förstår hur otroligt tacksamma vi är  över att de finns i våran närhet  och att vi värdesätter deras inställning till att hjälpa till med de små enormt mycket.  Det är fantastiskt med många barn, men att ha  de i så många olika åldrar som vi har ställer också till det ibland, eller det var fel formulerat. Situationen är stundtals lite påfrestande s de här stunderna då vi kan dela barnen  ågin gång lite nu och då värdesätter vi enormt mycket. 

Fyra dagar som det blev denna gång borta från alla tre små barn känns alldeles tillräckligt.  Jag skulle inte fixa fler dagar ifrån dem oavsett hur bra vi än hade det. Kärt återseende blev det när vi kom hem. Barnen var även de  glada äver att vara hemma igen fast de också har haft det helt underbart på sitt håll.  De var inte alla tre tillsammacs,  så därför var också de så väldigt glada över att återförenas med varandra ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *