Att få bonusbarn på heltid är en helt fantastisk  händelse ena sekunden för att vara lite omtumlande i nästa.  För varje dag som går får jag följa med på en utvecklande resa och det här med ”bonus”  blir ett ord som kommer till sin fulla rätt  och betydelse mer och mer för varje år som går. 

. Jag träffade en engagerad pappa till två små barn för rätt många år sedan nu och dessa barn som är mer än ett par bonusbarn för mig har utvecklats så oroligt mycket på alla plan.  Jag är stolt och jag är glad att få vara en stor del av denna positiva och ständigt pågående utveckling.  

Tänk, Wille killen fyller 9 år. Såklart så ska vi fira ordentligt, ja så som vi brukar göra. när  det vankas födelsedag. När det kommer till att styra upp kalas så är nämligen W och jag ett riktigt bra team. 

Jag avslutar med att (skriv)säga det jag  brukar, eller snarare det som  du brukar påminna mig om emellanåt fina William:

”- Du älskar mig o Line precis lika mycket  som om vi vore dina barn påriktigt” 

Grattis finaste storkillen  på 9-års dagen⭐️ jag älskar dig och jag är oerhört rädd och mån om dig.  Mer ön du någonsin kommer att kunna förstå.❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *