Att utgå från det som är bra och att fokusera positivt oavsett hur negativa vindar som än blåser runt om oss och ibland rätt nära, det går!Det är långt ifrån enkelt alla gånger för det är så oerhört lätt att spåra in i det negativa för att fastna där istället. 

Varje gång jag bevisar för mig själv att allt går bara man fokuserar rätt och vill tillräckligt mycket så känner jag en sådan tillfredställelse och det landar ett lugn i mig som utvecklas till en trygghet med och för mig själv.   Det är en fin känsla på alla vis som jag strävar efter varje gång som livet bjuder på tråkigheter och motgångar.

För mig har det haltar lite den senaste tiden, jag har fått lov att ta lite ofrivilliga breaks påvägen, fast det har nu visat sig att det enbart har hjälpt mig till att komma på fötter lite bättre och fått mig att tänka till lite mer.

Av dåliga saker går det nämligen att göra någonting bra och snart kommer jag att presentera någonting som det senaste året har  grott och växt fram utifrån min egna  situation och frustration.

TILLSAMMANS kan vi fixa massor ⭐️✨⭐️