Jag gillar egentligen alla mina olika träningsuppdrag. Gemensam nämnare för dem är att alla vill någonting med sin träning. Alla tränar alltså tillsammans med mig av egen fri vilja och alla har sin egen målbild. Den enda personen jag körde helt själv förra året var en fotbollskille. Annars var det endast gruppträning som gällde. Det är tyvärr tiden som har sagt stopp, den räckte och räcker tyvärr inte till för fler uppdrag.

Denna säsong kör jag inte längre denne fotbollskille själv, nej nytt för i år blir att jag finns med i hela hans lags försäsongsträning. 

Min sambo Robert hade kanske en del att säga till om, men jag är rätt säker på att Pontus (Head coach) såklart har bestämt och grabbarna själva tycker att det är en bra och utmanande ide’. Jag var ju trots allt med några tillfällen förra året, så de vet ju lite vad jag går för 😊💪🏻👊🏻

Jag ser så mycket framemot detta.  Det är verkligen så väldigt speciellt och extra roligt att få köra en så pass stor grupp med så många individer samlade som verkligen vill massor och siktar åt precis samma håll. 

I år kommer jag att bli lite mer intresserad av fotboll.  Åtminstone för  IFK Timrå herrar (div. 2)⚽️⭐️

Måndagar är det fysträning tillsammans med mig som gäller. I gympahallen på min bästa arbetsplats Engelska skolan händer det.